Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksista

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SISÄLTÖ

  1. Tausta
  2. Määritelmiä
  3. Tiedon hallinnoija
  4. Kooste henkilötietojesi käsittelystä
  5. Miksi käsittelemme henkilötietojasi?
  6. Mitä henkilötietoja käsitellään ja mihin lakiin perustuen?
  7. Sosiaaliset mediat
  8. Lasten henkilötiedot
  9. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?
  10. Evästeet
  11. Oikeutesi
  12. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn
  13. Profilointi
  14. Kenelle siirrämme henkilötietojasi?
  15. Kuinka suojelemme henkilötietojasi?
  16. Valvonta ja noudattaminen
  17. Kolmannen osapuolen käyttöehdot
  18. Tietosuojakäytännön muutokset
  19. Ota meihin yhteyttä

TAUSTA

Pidämme yksityisyyttäsi arvossa. Se, että sinä asiakkaanamme luotat sitoutuneisuuteemme kosken yksityisyyttäsi, on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tämä käytäntö ("Tietosuojakäytäntö") on suunniteltu tiedottamaan sinulle, että Tretorn Sweden AB ("Tretorn", "me", "meidät") käsittelee henkilötietojasi laillisella, tarkoituksenmukaisella ja turvallisella tavalla. Tietosuojakäytäntö kuvaa sitä, kuinka  Tretorn käsittelee henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 nojalla liittyen sääntöjen noudattamiseen ja lisäohjeisiin tietosuojasta ("GDPR").

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan (i) kun Tretorn tarjoaa tuotteita ja palveluita hankkiessasi ja tilatessasi verkkotunnukseltamme Tretorn.com ("Tretorn.com"), (ii) lähetettäessä uutiskirjeita, yleisiä ja yksilöityjä tarjouksia ja muuta vastaavaa mainontaa, (iii) asiakaspalvelutapauksissa ja tuotekehityksessämme (iv) muissa yhteydenotoissa meihin sivuston Tretorn.com kautta , sosiaalisissa medioissa, sähköpostitse tai puhelimitse.  

Lisäksi tätä tietosuojakäytäntöä, hankintatilausten käyttöehtoja sovelletaan ostaessa ja tilattaessa sivustolta Tretorn.com.

Määritelmiä

Tässä tietosuojakäytännössä termi "henkilötieto" sisältää tiedon, jolla voidaan osoittaa tunnistettu tai tunnistettavissa oleva fyysinen henkilö, kuten nimi, osoite, henkilöturvatunnus, syntymäpäivä, luottokorttinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaushistoria ja IP-osoite.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvaamme, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Termi "käsittely" sisältää sen, kuinka rekisteröimme, tallennamme  sekä sähköpostitse ja muilla tavoin käytämme henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

TIETOJEN HALLINNOIJA

Tretorn.com, toimijanaan Tretorn Sweden AB, yritystunnus 559012-5695, postiosoitteenaan Box 2005, 250 02 Helsingborg, Ruotsi. Tretorn Sweden AB on tietojen hallinnoijana vastuussa henkilötietojesi käsittelystä.

KOOSTE HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYSTÄ

ALLA ON YHTEENVETO SUORITTAMASTAMME HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ. KUVAAMME MYÖS KÄSITTELYÄ YKSITYISKOHTAISESTI TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN KAPPALEISSA 5,6,7,8 JA 9.

Tarkoitus

 

Henkilötiedon kategoriat

Laillinen peruste

Säilytysaika

Myynti sekä tuotteiden ja palvelujen toimitus.

  • Yhteystiedot
  • Henkilökohtainen rekisteröintinumero
  • Luottokortti- ja maksutiedot
  • Maksuhistoria
  • Credit references
  • Hankintojen yksityiskohdat
  • Toimitusnumero
  • Tilausnumero

 

Sopimuksen toimeenpano.

36 kuukautta tai pitempään hankinnan jälkeen tai pitempään takuusyistä.

 

Jotta meidän olisi mahdollista markkinoida Tretornia ja tarjota uutiskirjeen, kutsuja tapahtumiin, hyödyllisiä tarjouksia ja yksilöityä markkinointia.

  • Yhteystiedot
  • Henkilökohtainen rekisteröintinumero
  • Sukupuoli
  • IP-osoite
  • Haku- ja klikkaushistoria sekä tilaus- ja hankintahistoria

Perusteltu intressi.

 

 

Suostumus.

36 kuukautta hankinnan jälkeen.

 

Kunnes peruutat suostumuksesi.

Asiakaspalvelun, tuotekehityksen ja palvelun tarjoaminen.

  • Yhteystiedot
  • Henkilökohtainen rekisteröintinumero
  • Hankintatiedot ja mahdolliset kommentit
  • Tieto asiakaskyselyistä

Perusteltu intressi.

Jopa 36 kuukautta tapausten päättämisen jälkeen, tapauksesta riippuen.

Laillisten vaatimusten, kuten kirjanpitolain ja rahanpesua estävän lain, noudattaminen.

  • Yhteystiedot
  • Henkilökohtainen rekisteröintinumero
  • Maksuhistoria
  • Kirjeenvaihto
  • Hankintatiedot ja mahdolliset kommentit

Laillinen velvollisuus.

Niin kauan kuin laki velvoittaa.

MIKSI KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Tretorn käsittelee henkilötietojasi vaihteleviin tarkoituksiin. Yhteenvetona voidaan todeta, että käsittelyn tarkoituksena on:

  • Tarjota tuotteita ja palveluita ja toimeenpanna kanssasi oleva sopimus tilaustasi seuraten;
  • Mahdollistaa yleinen asiakkuudenhoito (laadunvarmistus, tilastointi, markkinointi- ja asiakasanalyysit sekä liiketoiminnan kehitys) sekä asiakaspalvelu, kun esimerkiksi otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse;
  • Tarjota tietoa tapahtumista, lähettää uutiskirjeitä sekä yleisiä ja yksilöityjä tarjouksia postitse ja sähköpostitse;
  • Tarjota sinulle tietoa ja pysyä kanssasi yhteydessä sosiaalisten medioiden kautta;
  • Hallinnoida kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumista;
  • Estää petoksia ja suorittaa riskienhallintaa; ja
  • Noudattaa soveltuvia lakeja.

Keräämme henkilötietoja vain tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Se, mitä henkilötietoja keräämme sinusta riippuu siitä, mitä tuotteita ja palveluita olet pyytänyt, tilannut tai hankkinut tai siitä, kuinka olet ollut meihin yhteydessä.

Tretorn kerää henkilötietoja, kun käytät Tretornin palveluita, kuten hankit tai vieraillet sivustolla Tretorn.com tai kun otat yhteyttä Tretorniin asiakaspalvelumme kautta.

Henkilötietojen lisäksi, jotka annat itse meille tai jotka keräämme tarjotessamme tuotteita ja palveluita, voimme myös kerätä henkilötietoja kolmannelta osapuolelta.  Nämä kolmannet osapuolet vaihtelevat eri kerroilla, mutta sisältävät osoitteiden toimittajat julkisista rekistereistä oikeiden osoitetietojen varmistamiseksi, sekä luottotietoyhtiöt tai pankit, jotka toimittavat meille luottotietoja tai tietoja rahanpesun vastaisista tarkastuksista. Lisäksi käytämme markkinointiverkostoja, mittaustyökaluja ja kolmansia osapuolia, jotka auttavat Tretornia tai itseään ymmärtämään käyttäjien käyttäytymistä ja mieltymyksiä. Esimerkiksi mainostaja voi toimittaa Tretornille tietoa siitä, mitä mainoksen klikkaamisen jälkeen on tapahtunut, jotta Tretorn voi mitata mainoksen tehokkuuden ja muuttua merkityksellisemmäksi sinulle asiakkaana.

Kun sinua pyydetään antamaan henkilötietoja esimerkiksi hankinnan yhteydessä,  voit päättää olla antamatta niitä. Siinä tapauksessa, että päätät olla antamatta tietyn tuotteen tai palvelun kannalta tarpeellisia henkilötietoja, voi se johtaa siihen, että et voi suorittaa loppuun hankintaa tai tilaustasi, tai että emme ole kykeneviä toteuttamaan sitoumustamme sinua kohtaan.

Lisäksi keräämme henkilötietoja käyttämällä evästeitä (pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteeseesi) sivustolla Tretorn.com. Teemme niin optimoidaksemme sivustoa Tretorn.com ja verkkopalveluitamme ja antaaksemme sinulle hyvän asiakaskokemuksen sekä tarjotaksemme sinulle yksilöityjä tarjouksia. Voit lukea lisää evästeiden käytöstämme kappaleesta 10.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITELLÄÄN JA MINKÄ LAIN PERUSTEELLA?

HANKINNAT, TILAUKSET JA TIETTY MARKKINOINTI

Henkilötiedot, joita käsittelemme hankinnan tai tilauksen toteutuksen yhteydessä sivustolla Tretorn.com ovat:

(I)ETU- JA SUKUNIMI;

(II)LASKUTUS- JA TOIMITUSOSOITE;

(III)PUHELINNUMERO;

(IV)SÄHKÖPOSTIOSOITE;

(V)HENKILÖTURVATUNNUS;

(VI)TILI- JA MAKSUTIEDOT;

(VII)MAKSUHISTORIA;

(VIII)LUOTTOTIEDOT;

(IX)TOIMITUSNUMERO;

(X)TILAUSNUMERO;

(XI)HANKINTAHISTORIA;

(XII)SUKUPUOLI; JA

(XIII)IP-OSOITE JA TIETO LIITTYEN SIVUSTON TRETORN.COM KÄYTTÖÖSI, KUTEN MISTÄ TUOTTEISTA JA/TAI PALVELUISTA OLIT KIINNOSTUNUT, HAKU- JA KLIKKAUSHISTORIA SEKÄ TILAUSHISTORIA JA OSTOSKAAVA.  

 

Henkilötietojen käsittelu on tarpeellista Tretornille myynnin sekä tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi ja siten kanssasi olevan hankintasopimuksen toimeenpanemiseksi.

Käsittelemme henkilöturvatunnustasi varmistaaksesi turvallisen tunnistautumisen sinusta henkilönä tai henkilötiedoistasi. Henkilöturvatunnuksen käyttäminen turvallista tunnistautumista varten on myös ainoa takuu, ettei arvokkaita asiakirjoja päädy vääriin käsiin ja että niitä käyttää oikea henkilö. Minimoimme aina henkilöturvatunnuksen käyttöä niin paljon kuin mahdollista.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös, kun toimitamme sinulle tarjouksia, joissa on etuja, kuten alennuksia, yleisiä tai yksilöityjä tarjouksia, kutsuja tapahtumiin, lahjoja tai muita tarjouksia, joiden arvelemme olevan sinua kiinnostavia ja jotak voivat hyödyttää sinua. Perustamme tämän käsittelyn perusteltuun liiketoiminnalliseen intressiin, jolla olemme kykeneviä tarjoamaan sinulle asiakkaana hyödyllisiä tarjouksia sekä paremman asiakas- ja ostokokemuksen. Tätä arviointia varten olemme päättäneet, ettei käsittely sisällä mitään herkkiä henkilötietoja, ja meillä on selkeä kaupallinen intressi tuotteidemme ja palveluidemme markkinoinnissa sinulle asiakkaanamme niin tehokkaasti kuin mahdollista. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa päättääksesi millaisen edellä mainitun markkinoinnin tahansa tai seurata sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

 

KUN OLET PYYTÄNYT UUTISKIRJEEN JA TARJOUKSIA

Henkilötiedot, jotka käsittelemme, kun olet pyytänyt uutiskirjeen ja muita tarjouksia, ovat:

(I)ETU- JA SUKUNIMI;

(II)LASKUTUS- JA TOIMITUSOSOITE;

(III)PUHELINNUMERO;

(IV)SÄHKÖPOSTIOSOITE;

(V)HENKILÖTURVATUNNUS;

(VI)SUKUPUOLI;

(VII)MINKÄ UUTISKIRJEIDEN KANSSA OLET OLLUT VUOROVAIKUTUKSESSA JA MIHIN TAPAHTUMIIN OLET REKISTERÖITYNYT/OSALLISTUNUT;

(VIII)IP-OSOITE; JA

(IX) TIETO LIITTYEN SIVUSTON TRETORN.COM KÄYTTÖÖSI, KUTEN MISTÄ TUOTTEISTA JA/TAI PALVELUISTA OLIT KIINNOSTUNUT, HAKU- JA KLIKKAUSHISTORIA SEKÄ TILAUSHISTORIA JA OSTOSKAAVA.  

KUN OLET REKISTERÖITYNYT UUTISKIRJEEMME TILAAJAKSI, JOKA SISÄLTÄÄ EKSKLUSIIVISIA TARJOUKSIA, TIETOA TUOTEJULKAISUISTA JNE., HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY TAPAHTUU SUOSTUMUKSELLASI.

ASIAKASPALVELU, TUOTEKEHITYS JA PALVELU

 

Henkilötiedot, joita käsittelemme ollessasi yhteydessä meihin, ovat:

(I)ETU- JA SUKUNIMI;

(II)LASKUTUS- JA TOIMITUSOSOITE;

(III)PUHELINNUMERO;

(IV)SÄHKÖPOSTIOSOITE;

(V)HENKILÖTURVATUNNUS;

(VI)TIEDOT HANKINNASTA JA MAHDOLLISET VALITUKSET;

(VII)TIETO ASIAKASKYSELYIDEN PERUSTEELLA; JA

(VIII)IP-OSOITE JA TIETO LIITTYEN SIVUSTON TRETORN.COM KÄYTTÖÖSI, KUTEN MISTÄ TUOTTEISTA JA/TAI PALVELUISTA OLIT KIINNOSTUNUT, HAKU- JA KLIKKAUSHISTORIA SEKÄ TILAUSHISTORIA JA OSTOSKAAVA.

Henkilötietojen käsittely on tarpeellista, jotta Tretorn voi tarjota hyvää palvelua asiakastuen kautta, kehittääksemme palveluitamme ja tuotteitamme ja mahdollisten valitusten tutkimiseksi ja siten toteuttaa perusteltua intressiämme hallinnoida asiakastukitapauksia ja kehittää liiketoimintaamme  tehokkaalla tavalla.

LAILLISTEN VELVOLLISUUKSIEN NOUDATTAMINEN

Joitakin Tretornin käsittelemistä henkilötiedoista käytetään täyttämään lailliset velvoitteet lakien vaatimusten, oikeuden määräysten tai hallituksen päätösten mukaisesti. Tällaiset vaatimukset voivat sisältää tuotevastuun ja tuoteturvallisuuden, kuten kommunikaation ja tiedon tuottaminen julkiselle yleisölle ja asiakkaille koskien tuotevaroituksia ja tuotteiden takaisinkutsuja, kuten tuotevikaepäilyjen tai haitallisten tuotteiden tapauksissa. Sitä voidaan vaatia myös kirjanpitolain (1999:1078) tai rahanpesua vastaan olevan lain (2017:630) nojalla. Henkilötiedot, joita Tretorn käsittelee laillisten vaatimusten täyttämiseksi, ovat:

(I)ETU- JA SUKUNIMI;

(II)PUHELINNUMERO;

(III)MAKSUHISTORIA;

(IV)SÄHKÖPOSTIOSOITE;

(V)HENKILÖTURVATUNNUS;

(VI)KANSSASI KÄYTY KIRJEENVAIHTO; JA

(VII)TIEDOT KOSKIEN HANKINTOJA, KUTEN MITÄ TUOTTEITA OLET OSTANUT JA NIITÄ KOSKEVAT MAHDOLLISET KOMMENTIT.

SOSIAALISET MEDIAT

Tretorn käyttää Facebookia ja Instagramia kanavina yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa sekä markkinoidakseen ja tiedottaakseen tuotteistamme ja palveluistamme.  Tähän liittyen Tretorn on tiedon hallinnoija koskien julkaisuja ja tietoa, jotka sisältävät henkilötietoja ja kommentteja, kuvia ja videoita, jotka sinä julkaiset sosiaalisessa mediassa. Tretorn pyytää käyttäjiään raportoimaan mahdollisesti loukkaavasta sisällöstä meille, niin poistamme sellaisen sisällön. Tretorn voi siten poistaa mitä tahansa sisältöä sosiaalisesta mediasta, jos arvioimme se olevan loukkaavaa.

LASTEN HENKILÖTIEDOT

Tretorn ei tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiaista lapsista, ellei vanhempi/huoltaja ole antanut suostumustaan käsittelylle. Jos huomaamme, että alle 16-vuotias lapsi on antanut henkilötietojaan ilman vanhempansa/huoltajansa suostumusta, poistamme sen välittömästi. Jos tulet tietoiseksi siitä, että lapsi on luovuttanut henkilötietojaan meille ilman vanhemman/huoltajan suostumusta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin, niin voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin tarvitsemme niitä täyttääksemme sen tarkoituksen, jota varten henkilötiedot kerättiin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Olemassa olevan asiakkaan henkilötietoja säilytetään vain markkinointitarkoituksiin 36 kuukauden ajan hankinnan jälkeen. Jos haluat, että emme säilytä henkilötietojasi markkinointitarkoitukseen tätä aikaa, olet tervetullut (i) ottamaan meihin yhteyttä ja vastustamaan käsittelyä tai (ii) seuraamaan sähköpostiviestien lopussa olevaa linkkiä.

Kun olet antanut suostumuksesi tarjousten vastaanottamiseen meiltä, käsittelemme henkilötietojasi sitä tarkoitusta varten siihen saakka, kunnes peruutat uutiskirjeen tilauksesi tai ilmoitat meille peruuttavasi suostumuksesi tarjousten vastaanottamiseen. Voit tehdä niin (i) ottamalla meihin yhteyttä tai (ii)seuraamalla sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä.

Henkilötiedot, jotka on toimitettu meille ollessa yhteydessä asiakaspalveluun jne. ja joka ei ole johtanut hankintaan, poistetaan korkeintaan 36 kuukauden kuluessa siitä, kun asia on saatu päätökseen.

Henkilötiedot, jotka ovat tarpeellisia minkä tahansa takuu- tai reklamaatiovelvollisuuden täyttämiseksi, säilytetään niin kauan kuin on tarpeen takuu- tai reklamaatiovelvollisuutemme täyttämiseksi. 

Jotta Tretornin on mahdollista täyttää lailliset velvoitteensa noudattamalla lakia tai laillisten oikeuksiemme puolustamiseksi  (oikeudellisissa tapauksissa), voimme säilyttää henkilötietoja pidemmän ajan. Kuitenkaan henkilötietoja ei säilytetä pitempään kuin on tarpeen tai laki vaatii kutakin tarkoitusta varten.

EVÄSTEET

Tretorn käyttää evästeitä toimittaakseen räätälöidyn ja miellyttävän verkkokokemuksen, mahdollistaakseen sähköpostit yksilöidyillä mainoksilla ja tarjotakseen parannetun kokemuksen Tretornin palveluissa. Tretorn käyttää evästeitä sivustolla Tretorn.com ja Tretornin palveluja varten. Evästekäytännössämme selitämme tarkemmin, kuinka käytämme evästeitä ja millaisia valintoja voit tehdä.

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus saada tietoa suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä. Alla on yleiskatsaus oikeuksista, joihin voi vedota ollessasi yhteydessä meihin. Löydät yhteystietomme tämän tietosuojakäytännön lopusta. 

Oikeus pääsyyn

Sinulla on oikeus pyytää tietoa ilmaiseksi koskien sitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus saada kopio henkilötiedoista, joita käsittelemme. Tämä pyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja siitä tulee käydä ilmi, mihin tietoihin pyydät pääsyä. Vastaamme pyyntöön ilman tarpeetonta viivettä. Jos emme voi vastata pyyntöön koskien tietoa, johon haluat pääsyn, kerromme sinulle syyn. Henkilötietojesi kopio lähetetään rekisteröityyn kotiosoitteeseesi, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu. Vahvistaaksesi henkilöllisyytesi pyynnön yhteydessä, voime mahdollisesti pyytää lisätietoja sinusta.  

 

Oikeus korjaamiseen (Oikaisu)

Tietojen hallinnoijana Tretorn on vastuussa siitä, että käsittelemämme henkilötiedot ovat oikein. Jos ilmoitat meille, etteivät meille toimittamasi henkilötiedot ole enää oikein, korjaamme ne niin pian kuin mahdollista.

 

Oikeus poistamiseen (Oikeus tulla unohdetuksi)

Sinulla on oikeus pyytää Tretorn poistamaan henkilötietosi ilman tarpeetonta viivettä. Henkilötiedot tulee poistaa seuraavissa tapauksissa:

  1. Jos henkilötietoja ei enää vaadita siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty;
  2. Jos olet peruuttanut suostumuksesi ja käsittely johtuu lailliselta perusteeltaan vain suostumuksesta;
  3. Jos käsittely on vain suoramarkkinointia varten ja vastustat henkilötietojen käsittelyä tähän tarkoitukseen;
  4. Jos vastustat henkilötietojen käsittelyä  etujen tasapainottamisen jälkeen ja etusi on etusijalla meidän etuumme nähden;
  5. Jos henkilötietojasi ei ole käsitelty GDPR:n mukaisesti; tai
  6. Jos poistamista vaaditaan laillisen velvollisuuden täyttämiseksi.

Voi olla olemassa velvollisuuksia, jotka estävät meitä poistamasta kaikkia henkilötietoja välittömästi. Nämä velvoitteet seuraavat soveltuvia lakeja koskien esimerkiksi kirjanpitoa. Jos tiettyjä henkilötietoja ei voi poistaa soveltuvan lain nojalla, tulemme varmistamaan, että henkilötietoja käytetään vain  sellaisen laillisen velvollisuuden täyttämiseen eikä muihin tarkoituksiin.

 

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää, että Tretorn väliaikaisesti rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Tällaista rajoitusta voidaan pyytää seuraavissa tapauksissa:

  1. Jos epäilet, etteivät meillä sinua koskevat henkilötiedot ole oikein ja olet pyytänyt niiden korjausta;
  2. Kun henkilötietojen käsittely ei ole GDPR:n mukaista, mutta et halua henkilötietojesi poistoa, vaan rajoittaa käsittelyä; ja  
  3. Kun emme tarvitse henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksiin, mutta tarvitset niitä perustaaksesi, pannaksesi täytäntöön tai puolustaaksesi oikeudellista vaatimusta.

Kun olet vastustanut henkilötietojen käsittelyä, henkilötietojesi käyttö rajoitetaan kestämään tutkinnan ajan. Henkilötietojen käsittelyn rajoittamis tapauksessa Tretorn säilyttää vain henkilötietosi ja pyytää suostumustasi niiden lisäkäsittelyä varten.

 

Oikeus tiedon siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksellasi tai täyttääksemme liiketoimintasopimuksen kanssasi pyytää, että toimitamme kaiken henkilötiedon koskien sinua ja että se käsitellään automatisoidulla tavalla, koneellisesti luettavassa muodossa, esimerkiksi Excel-tiedostona tai CSV-tiedostona. Mikäli teknisesti mahdollista, sinulla on oikeus saada henkilötietosi siirretyksi toiselle tietojen hallinnoijalle.  

 

Oikeus vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos käsittely toteutetaan oikeutetun liiketoiminta intressin nojalla ja etujen tasapainottamisen jälkeen. Sellaisessa tapauksessa Tretorn pyytää sinua erittelemään, mitä käsittelyä vastustat. Jos vastustat kaikkea käsittelyä, tulemme jatkamaan käsittelyä vain niin kauan kuin käsittelylle on sellainen oikeutettu peruste, joka ajaa intressiensä yli. 

SUOSTUMUS HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

Jos olet antanut suostumuksesi, Tretorn tulee lähettämään sinulle uutiskirjeitä ja kaupallista materiaalia ajoittain sähköpostitse, josta uskomme sinun olevan kiinnostunut .

Sinä päätät, annatko suostumuksesi tarkoitettuun käsittelyyn ja milloin haluat peruuttaa suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, sinun tulee ottaa yhteyttä meihin alla olevien tietojen mukaisesti tai seurata sähköpostiviestin lopussa olevaa linkkiä.

Lue lisää siitä, mitä suostumuksen antaminen merkitsee kappaleesta 6.

PROFILOINTI

Tretorn analysoi hankintahistoriaasi, hankintakaavaasi ja käyttäytymistäsi sivustolla Tretorn.com saadakseen lisää tietoa sinusta asiakkaana ja asiakkaistamme yleisesti parantaaksemme tarjouksia (niin kutsuttu "profilointi"). Samaa tarkoitusta varten voimme myös arvioida henkilökohtaisia toivomuksia tai mieltymyksiä, joita olet antanut meille, kuten tieto tietyistä tuote kategorioista, joista olet kiinnostunut. Teemme tämän analysoimalla aikaisempia hankintoja sekä mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriisi sivustolla Tretorn.com tai sen perusteella, mitä olet klikannut uutiskirjeissämme tai muussa kommunikaatiossa kanssamme. Tähän tietoon perustuen toimitamme sinulle yksilöityä markkinointia ja tarjouksia.

Tretorn perustaa henkilötietojen käsittelyn profilointia varten noudattaen GDPR:aa perustellusta liiketoiminnallisesta intressistä voidaksemme lähettää tarjouksia ja tietoa, josta uskomme sinun olevan kiinnostunut. Perustamme tämän etujen tasapainottamiseen, jossa ajattelemme, ettei käsittely sisällä mitään herkkiä henkilötietoja, että olet asiakkaamme ja että meillä on selkeä liiketaloudellinen intressi voidessamme markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme sinulle asiakkaanamme tehokkaalla tavalla.

Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä profiloinnin kautta. Voit tehdä niin ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa privacy@tretornsweden.com. Kun olemme vastaanottaneet viestisi, henkilötietojen käsittely profilointia varten päättyy.

KENELLE SIIRRÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Toimittaaksemme joitakin palveluistamme ja tuotteistamme olemme sitoutuneet valittuihin kolmansiin osapuoliin. Se tarkoittaa, että jaamme osia keräämistämme henkilötiedoista heille, esimerkiksi liiketoimintakumppaneille, kuten CRM-järjestelmä- ja tapauskäsittelytoimittajille, maksu- ja kommunikaatiopalveluille tai painatus- ja jakelupalveluille. Tretorn käyttää tarpeellista teknistä ja organisatorista harkintaa jakaessaan tai siirtäessään henkilötietojasi varmistaakseen, että niitä hallitaan turvallisella ja varmalla tavalla. Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja vain tavalla, joka on yhtenevä tämän tietosuojakäytännön kanssa ja täyttääkseen tässä tietosuojakäytännössä mainitut tarkoitukset.

Tretorn voi olla pyynnöstä velvoitettu kertomaan henkilötietojasi. Tällainen henkilötietojen paljastaminen voidaan jakaa esimerkiksi poliisille tai veroviranomaisille.

Tretornin liiketoiminnan tai omistajuuden muutoksissa henkilötietojasi voidaan myös jakaa kolmansien osapuolien kanssa. Tapauksessa, jossa Tretorn myy kokonaan tai osan liiketoiminnastaan tai varoistaan, Tretorn voi jakaa henkilötietojasi mahdolliselle ostajalle tai heidän neuvonantajalleen.

Tretorn ei myy henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole suostumustasi tehdä niin.

KUINKA SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Suojellaksemme henkilökohtaista yksityisyyttäsi, hakkerihyökkäysten paljastamiseksi, estämiseksi ja riskin rajoittamiseksi jne. Tretorn käyttää useita teknisiä ja organisatorisia turvallisuustoimenpiteitä. Herkkiä henkilötietoja, kuten luottokortti- ja salasanatietoja, siirrettäessä internetin välityksellä nämä henkilötiedot suojataan salauksella. Tretorn käyttää myös toimenpiteitä suojellakseen henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, väärinkäytöltä, paljastumiselta, muutoksilta ja vaurioilta. Tretorn varmistaa, että pääsy henkilötietoihin on annettu vain henkilöstölle, joka tarvitsee sitä työtehtäviensä suorittamiseen ja että henkilötietojen käsittely tapahtuu luottamuksellisesti.

VALVONTA JA NOUDATTAMINEN

Jos et ole tyytyväinen siihen, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai jos uskot, että henkilötietojasi on käsitelty GDPR:aa rikkoen, voit ottaa meihin yhteyttä. Voit myös tehdä valituksen vastaavalle viranomaistaholle, nykyisin tietosuojavaltuutetulle. Löydät lisää tietoa osoitteessa https://tietosuoja.fi/etusivu (www.datainspektionen.se). Varmistamme, että kaikki uudet työntekijämme tuntevat tämän tietosuojakäytännön suojellaksemme henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tretorn tarkastaa tämän tietosuojakäytännön vuosittain.

KOLMANNEN OSAPUOLEN KÄYTTÖEHDOT

Palvelumme voivat joskus olla kolmannen osapuolen käyttöehtojen alaisia. Tretorn ei ole vastuussa sellaisesta kolmannen osapuolen henkilötietojesi käytöstä, sillä he ovat ainoastaan tiedon hallinnoijia ja he ovat vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Siksi on tärkeää, että sinä asiakkaana mietit ja arvioit kolmannen osapuolen käyttöehdot, esimerkiksi maksupalvelumme käytön yhteydessä sivustolla Tretorn.com sekä tilauksesi toimituksen toimitustapaa valitessasi, jossa maksupalvelutoimittajat ja toimitusyhtiöt käsittelevät henkilötietoja omien käyttöehtojen mukaisesti. Sama koskee kaikkia sivustolla Tretorn.com olevia linkkejä, jotka viittaavat toisiin verkkosivustoihin.

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Tretorn varaa oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, milloin se katsotaan tarpeelliseksi soveltuvaa lakia noudattaen. Tällaisia muutoksia tehdään pääasiassa lakimuutosten, viranomaispäätösten tai muiden GDPR:aan liittyvien tahojen lausuntojen yhteydessä. Lisäksi tätä tietosuojakäytäntöä päivitetään silloin, kun se on tarpeen tuotteidemme ja palvelujemme muutosten vuoksi.

Ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen ennen kuin muutokset astuvat voimaan.

OTA YHTEYTTÄ  

Jos sinulla on kysyttävää koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojen käsittelyä, haluat tehdä pyynnön tietosuojakäytännön mukaisesti tai jos haluat raportoida tämän tietosuojakäytännön rikkomisesta, voit ottaa yhteyttä meihin.

Tretorn Sweden AB, org. nr 559012-5695

Box 2005, 250 02 Helsingborg, Ruotsi

Yksityisyysasioiden toimisto

Sähköpostiosoite: privacy@tretornsweden.com